We schotelen jullie een uitdagend parcours voor, doorheen de Malse natuur rondom de Trappistenabdij. De hindernissen bevinden zich allemaal op de piste van de Mintjens Arena waardoor het voor de supporters ook heel fijn is om te komen kijken. Wie benieuwd is naar de obstakels volgt ons evenement best op facebook. Hier worden de dagen voordien enkele hints gegeven. 

12km: 2 looptoeren
De deelnemers starten met de plaatselijke hindernissenronde alvorens ze de bossen in trekken. Na de hindernissen gaan ze rechtsaf en vertrekken ze eventjes uit het zicht. Daar kan er nog wat tempo gemaakt worden voor wie nog niet buiten adem is. Na 6km komen ze weer aan de hindernissen en herhalen ze daarna dezelfde looptoer. Ze eindigen met een EXTRA rondje hindernissen bij wijze van eindsprint (let op: dit laatste is nieuw dit jaar: jullie doen dus 3x de hindernissen!).

18km: 3 looptoeren
De deelnemers starten met de plaatselijke hindernissenronde alvorens ze de bossen in trekken. Na de hindernissen gaan ze rechtsaf en vertrekken ze eventjes uit het zicht. Daar kan er nog wat tempo gemaakt worden voor wie nog niet buiten adem is. Na 6km komen ze weer aan de hindernissen en herhalen ze daarna dezelfde looptoer. Na 12km komen ze opnieuw aan de hindernissen en herhalen ze voor de laatste keer de looptoer. Ze eindigen met een EXTRA rondje hindernissen bij wijze van eindsprint (let op: dit laatste is nieuw dit jaar: jullie doen dus 4x de hindernissen!).

 

 

 

 

 

Hoofdsponsors

In samenwerking met

Volg ons op

White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201