Het was prachtig weer, eigenlijk veel te warm om te lopen, maar toch stonden er meer dan 40 Cliffers aan de start van de 10 miles van Malle, onze 2de clubactiviteit. Het nieuwe parcours liep vlot maar door de warmte was het voor vele lopers puffen en afzien. Gelukkig waren de supporters talrijk en enthousiast aanwezig.

Eerst kwamen de toekomstige toppers aan de start tijdens de kinderlopen. Opvolging verzekerd! 

Daarna was het de beurt aan de lopers van de 5km. Met Rob en Nesse stonden er 2 Cliffers in de top 10! Saskia en Katleen deden hetzelfde bij de dames. Een beetje later was het aan de 10km. Nog een beetje warmer, nog een beetje meer gepuf. Ook hier mooie prestaties met zowel Jef als Evi op plaats 11! Tot slotte was er nog de 10 mijl. Er werd goed gelopen door iedereen, maar de sterkste prestatie kwam van Els. Zij was de snelste bij de dames en mocht dus op het podium. Ook Leen stond nog in de top 10. Bij de mannen was Julian in een sterk bezette wedstrijd nog goed voor de top 20. 

Als ploeg kwamen we weer sterk naar voor! Net zoals vorig jaar kregen we opnieuw de prijs voor grootste team van Malle. We kregen hiervoor van AC DAL een mooi feestpakketje met drank en eten! Bedankt voor de mooie organisatie! 

Aangename wedstrijd, in een mooie setting, blij dat deze opnieuw op onze kalender stond.
Proficiat aan alle deelnemers!

 


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.