Laten we alvast beginnen met het slotakkoord van de dag: de wisselbeker voor grootste groep van Malle staat weer mooi bij op onze trofeekast! Dankzij de inspanningen van onze lopers van jong tot oud mogen we onszelf weer een jaar lang de beker toeeigenen. De bijhorende blok kaas en bak Westmalle Tripel hebben alvast gesmaakt...

Maar ook eerder op de dag waren er al topprestaties van jong tot oud: vele van onze kinderen haalden gezwind de finish, en ook onze leden waren veelal zeer tevreden over hun prestaties onder het mooie lentezonnetje met als uitschieters de podiumplaatsen van Jeff en Daan. Het moet gezegd: de vocale steun van de vele supporters langs de kant heeft hier en daar voor een paar posities hoger in de einduitslag gezorgd. 

De uitslagen kan je hieronder vinden en ook de foto's kunnen jullie hier bekijken. Heb je zelf nog foto's van de 10 Miles van Malle? Stuur ze zeker door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! En voor de aanwezige leden: jullie welverdiende punten staan ook online (zichtbaar als je inlogt). 

De fluovestjes vielen duidelijk ook in de smaak: diegene die er een besteld hebben, ontvangen binnenkort een mailtje ter bevestiging.

Uitslagen:


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.