1 november 2020... Onze tweede run&bike 'Tripel van Malle' stond op het programma! Jammer genoeg strooide Corona roet in het eten. De Tripel zou niet doorgaan. Maar we zouden die Corona ons sportleven niet gaan laten bepalen: we organiseerden gewoon een corona-proof evenement. Graag hadden we ook onze sponsors van de vorige editie opnieuw betrokken en daarom beslisten we een sponsor-challenge te houden. Bij elke sponsor plaatsten we een QR-code. Bedoeling was om zoveel mogelijk sponsors al wandelend, lopend, fietsend,... te gaan bezoeken tussen 9u en 11u, dit natuurlijk alleen of met je gezin. De sponsors kregen een verschillend puntenaantal. Niemand wist waar het meeste te scoren viel, dus iedereen kon winnen! 
 
48 Cliffers trokken de straat op! Van Turnhout tot Hoogstraten, maar voornamelijk in Malle kleurden de straten her en der een beetje blauw! Het was leuk om elkaar nog eens te kunnen begroeten, weliswaar vanop een veilige afstand. 
 
Zelfs onze Quarantaine-Cliffers kregen aparte opdrachten zodat ook zij een worp naar de prijzen konden doen. Maar tevergeefs... zoals elk corona-evenement ging Tom Cappaert met de prijzen lopen... Maar ook Michelle Beliën, Wim Van Dyck, Nicky van de Sande en Nick Kennis (respectievelijk 11e, 21e, 31, en 41e) mochten delen in de winst. En tenslotte gokte Stijn Claes slechts 5 snoepjes naast de schiftingsvraag. 
 
Al was het natuurlijk veel leuker geweest na deze zware challenge samen de trappist in te vliegen, het was een leuke voormiddag met alleen maar blije gezichten (zoals je kan zien op de foto's)! En die trappist... die houden we wel voor een volgende keer! Beloofd! 
 
Keep it safe! En hopelijk tot snel!
 

Omdat iedereen het fijne WCoM-sfeertje wat begon te missen, probeerden we jullie op 1 mei toch eventjes uit jullie kot te lokken. Tussen 8 en 12u trokken we erop uit, om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Een leuk bijkomstig doel was om ongezien te blijven voor andere teamgenoten! Dit zorgde hier en daar voor wat zenuwachtigheid, waardoor sluipwegen en ontsnappingsroutes zorgvuldig werden uitgekozen. Jullie namen massaal deel, waardoor we toch weer even konden proeven van het clubgevoel.

Even wat leuke statistieken:
68 atleten kwamen in actie! We legden samen 1978km af, er werd 115 uur gesport en we verbruikten hierbij 72260kcal. De meeste leden kozen voor een klassieke discipline (lopen, fietsen of een combinatie hiervan) maar eentje ging toch voor paardrijden. 4 dappere strijders hebben de volle 4 uur benut. De verdiende winnaar verbruikte maar liefst 3396kcal, wat het equivalent is van 12 hamburgers. Ontelbaar veel Cliffers hebben blijkbaar ook last van geheugenverlies en kenden de naam van hun gespotte teamgenoot niet meer. Laat het ons op corona steken! We beschikken ook over wat creatief talent: ons logo verscheen plots op Strava, en ook voor de postcode van Malle was dit bijna gelukt
?.

Enkele deelnemers wonnen een mooie en welverdiende prijs (plaats 1, 11, 21,…) maar iedereen heeft hier wel iets gewonnen: een grote glimlach op het gezicht bij het zien van al de mooie sportprestaties, of bij het spotten van een blauwe T-shirt in de verte.

Hartverwarmend om te zien met hoeveel enthousiasme jullie zich op deze uitdaging hebben gestort. Hopelijk tot snel!!

UPDATE: de uitslag kan je hier raadplegen..., en Katleen verraste ons ook met een leuke compilatie achteraf.

First things first: heb je als fiere lid van de White Cliffs of Malle ondertussen je lidmaatschap nog niet verlengd of je kledij nog niet besteld? Log dan snel even in op onze website en klik in de titelbalk op 'LIDMAATSCHAP 2019': op maandag 3 december sluiten we de bestellingen af!
 
Verandering van spijs doet eten luidt het gezegde, en aan de opkomst te zien, zit daar zeker een grond van waarheid in: ruim 2/3e van de leden tekende present op onze 4e ledenavond die voor het eerst werd omgetoverd in een echt ledenfeest. De stuurgroep was uiteraard heel blij met de mooie opkomst: dit geeft tegelijk moed en appreciatie. Ook langs deze weg willen we dus graag onze fanatisch geëngageerde leden heel graag bedanken voor het vertrouwen in onze club! 
 
Vooraleer DJ Michelleke het feest op gang trapte, werd er nog kort tijd gemaakt voor onze algemene vergadering, het verslag vind je hier terug net als enkele kiekjes die Debby op de gevoelige plaats vastlegde toen de toestand zich er nog toe leende. 
 
Last but not least: ook onze sponsors werden nog eens in de bloemetjes gezet - in de vorm van een echte White Cliffs of Malle bol trappistenkaas - als dank voor hun trouwe steun aan onze vereniging.
 
 
 
 
 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging