Op vrijdag 1 november 2019 had in de Mintjens Arena de eerste editie van onze Obstacle Run & Bike plaats, genaamd 'den Tripel van Malle'. Wij blikken alvast terug op een geslaagde eerste editie en willen graag alle deelnemers, supporters, medewerkers, sponsors en logistieke ondersteuners bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement. We kijken er naar uit om van jullie te horen via onze Facebook pagina!

De uitslagen en foto's worden stelselmatig aangevuld op onze site.  

Nogmaals bedankt en tot op een volgende sportieve activiteit!

 

Meer samen sporten, zet aan tot samen meer sporten…

 

Op vrijdag 1 november 2019 organiseren de ‘White Cliffs of Malle’ een eerste editie van een Obstacle Run & Bike, genaamd 'den Tripel van Malle'.


Een Run & Bike is een wedstrijd waarbij je als duo samen een parcours moet afleggen. Beide sporters starten op hetzelfde moment waarbij 1 persoon fietst met een MTB en de andere persoon loopt. Je dient steeds in elkaars buurt te blijven om samen te finishen. Wel mag je onderling zoveel wisselen als je wil.

Op en rond het domein van de Mintjens Arena in Westmalle wordt een lus van 5km uitgestippeld. Na een unieke start op het domein zullen zowel de lopers als de fietsers eerst enkele obstakels moeten overbruggen om vervolgens samen enkele kilometers af te leggen in de Trappistenbossen.

We bieden 3 afstanden aan: 5km – 10km of 15 km. Bij je inschrijving kies je er dus voor of je de lus 1 – 2 of 3 maal wil afleggen. Per afstand is er podium voorzien.

Zin om op deze vrije voormiddag mee te komen sporten? Schrijf je snel in via deze link!

Dankzij een fijne samenwerking met Play&Sport is er gedurende de hele voormiddag binnen in de sporthal kinderanimatie voorzien zodat ouders even ongestoord kunnen sporten. Nakaarten kan uiteraard ook in de gezellige cafetaria van de Mintjens Arena.

  

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

 

Meer samen sporten, zet aan tot samen meer sporten…

de inschrijvingen gaan open op 10 juli

Prijzen

voorinschrijvingen (sluiten op 27 oktober 2019):

  • 5km = €20 per duo (start @10u00)
  • 10km = €25 per duo (start @11u00)
  • 15km = €30 per duo (start @12u00)

dagprijs*:

  • alle afstanden aan €30 per duo

(* prijs aan de kassa de dag zelf, onder voorbehoud dat er nog plaatsen zijn)

 

 

Subcategorieën

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging